De inmiddels lange traditie van de Snertrit heeft geleerd dat er routes voldoende zijn uit te zetten om u te laten genieten van de pracht van de herfstkleuren.
Veel kleine weggetjes door het landschap waarbij u door indrukwekkende natuur en dorpjes rijdt en u natuurlijk maximaal kunt genieten van de rijeigenschappen van uw Porsche.

Net als veel andere tourritten van Stichting 911Events is ook deze rit geen rally of race en dus kan iedereen op zijn gemak de rit volbrengen
Om ook de bijrijder bezig te houden kan in de rit een leuke opdracht verwerkt zitten. Deze opdracht is geen verplicht te volbrengen taak en ook zonder het maken van de opdracht kan route volbracht worden. Maar het kan voor een leuke afwisseling en veel plezier zorgen. Natuurlijk worden de hongerige magen niet vergeten. Onderweg zal een tussenstop met lunch worden ingepland en op de eindlocatie staat, zoals de naam al doet vermoeden oerhollandse snert klaar met andere lekkernijen en drankjes.

De route zal worden gereden volgens een routebeschrijving met het bolletje-pijltje systeem inclusief geschreven aanwijzingen waarbij er rekening is gehouden dat ook de ongeoefende navigator deze route zonder problemen zal kunnen rijden. Niets is vervelender dan meerdere malen verkeerd rijden en we zien alle deelnemers ook graag weer met een grote glimlach op het gezicht weer bij de finish terug.

Jaarlijks wordt een nieuwe route worden uitgezet waardoor de Snertrit jaar op jaar weer nieuwe verrassingen voor de deelnemers op zal leveren. De lengte van de route zal tussen de 150 en 200 km bedragen en wordt door de organisatie zo uitgezet dat er acceptabele rijtijden gemaakt kunnen worden waarbij u zich geen moment zult vervelen.
Een fantastische wijze om het jaar af te sluiten lijkt ons.

 

Adres

Op dit moment is er nog geen nieuwe Snertrit geplanned.

Houd deze pagina in de gaten voor de eerst volgende Snertrit.