zondag 27 mei 2018

Rijden voor een goed doel

Al sinds 2009 steunt Stichting 911Events Stichting Ronald McDonald Friesland. Het werk dat Stichting Ronald McDonald Friesland doet dwingt diep respect af. In Leeuwarden is bij het Medisch Centrum Leeuwarden het Ronald McDonaldhuis te vinden en in Beetsterzwaag is de Hoeve te vinden.
Het Ronald McDonaldhuis zorgt, zoals velen het kennen, dat ouders dichtbij een kind kunnen zijn wanneer een ziekenhuisopname noodzakelijk is. Maar het Huis in Leeuwarden doet meer. Het Medisch Centrum Leeuwarden vervult een belangrijke zorgtaak in de hele provincie inclusief de Waddeneilanden. Om te zorgen dat ook familie in de buurt kan zijn wanneer een geliefde aan de vaste wal in het ziekenhuis moet verblijven vult het Huis deze behoefte in.
De Hoeve in Beetsterzwaag kunnen gezinnen met een kind met beperking 'onbeperkt' vakantie vieren. Deze prachtige locatie is van alle gemakken voorzien om een onbezorgde tijd te beleven.

Uw deelname is belangrijk

Stichting Ronald McDonald Friesland moet de begroting volledig via donaties invullen en het mag duidelijk zijn dat het een hele opgave is.
De kracht van Stichting 911Events ligt in het organiseren van mooie autoevenementen. Tel deze belangrijke gegevens bij elkaar op en de Thuis Trophy is geboren.
De Thuis Trophy wordt in samenwerking met het team van Stichting Ronald McDonald Friesland gehouden om ook in 2024 weer een flink aantal overnachtingen mogelijk te maken.

Behalve de tocht zelf is de hele dag voor u geregeld, ontvangst met koffie en wat lekkers, een uitstekende lunch en het buffet aan het einde van de dag. U gaat een dag genieten van de prachtige Friese provincie en maakt daarmee een aantal overnachtingen mogelijk. En het mooie is, hoe meer equipes mee doen hoe meer overnachtingen per equipe dat op gaat leveren.
Met welk type auto u aan de start verschijnt is niet belangrijk, maar mocht u een mooie klassieker of bijzonder auto hebben dan is dit de dag om hem uit de garage te halen.
Schrijf dus vandaag nog in en draag daarmee uw steentje bij.

Deze rit is toegankelijk voor iedereen. Belangrijk is dat u een leuke ontspannen dag heeft waarbij de gezelligheid voor op staat en u een dankbaar team van Stichting Ronald McDonald Friesland aan het einde van de dag achterlaat.

Powered by 911Events

Stichting 911Events is niet de hoofdorganisator van dit evenement. De organisatie ligt volledig in handen van het Ronald McDonaldhuis Friesland
De route en logistiek worden in samenwerking met het Ronald McDonaldhuis Friesland door Stichting 911Events verzorgd.

Bezoek voor meer informatie of om in te schrijven de website van de Thuis Trophy:
Website Thuis Trophy