Meer dan Cars & Coffee

We kennen allemaal de Cars & Coffee bijeenkomsten. Altijd reuze gezellig om met mensen een kop koffie te drinken die dezelfde passie voor auto's delen.
Stichting 911Events voegt hier een dimensie aan toe. Veel van onze deelnemers zijn ondernemer of zakelijk bijzonder actief en trots op het bedrijf waar ze hun ziel in leggen. Samen met een Cars en Coffee levert dat natuurlijk een bijzondere combinatie op.

U krijgt een rondleiding door een bedrijf, veelal een bedrijf dat u van naam kent maar eigenlijk nooit nader kennis mee heeft gemaakt. In veel gevallen is de eigenaar of zaakwaarnemer zelf een enthousiast Porsche liefhebber maar kan het ook zijn dat het bedrijf een relatie met Porsche heeft.
Natuurlijk wordt het bedrijfsbezoek opgeleukt met koffie en een lekkernij en is er alle tijd om zo met de andere Porsche liefhebbers kennis te maken en relaties weer eens aan te halen.

 


Eerdere Cars, Companies & Coffee's

 

CCC 5 - donderdag 16 november 2017

Vliegbasis Leeuwarden

U dacht over fors wat pks te beschikken in uw Porsche? Welnu dan hebben we een unieke gelegenheid voor u om kennis te maken met een slordige 20.000 pk per voertuig.

911Events biedt u samen met de Vliegbasis Leeuwarden de unieke mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de vliegbasis. U zult niet alleen een uitgebreide rondleiding krijgen over het terrein van de basis maar ook heldere uitleg krijgen over de taken die de luchtmacht hier uitvoert.

Sinds 1 januari 2017 bewaken Nederland en Belgie afwisselend het luchtruim van Nederland, Belgie en Luxemburg (Benelux). F-16s onderscheppen vliegtuigen die zich niet identificeren. Voor deze zogeheten Quick Reaction Alert staan de Nederlandse F-16s ene keer in Leeuwarden, de andere keer in Volkel klaar.

Vanaf Leeuwarden oefenen F-16s voor missies wereldwijd. Ze trainen in het aanvallen van gronddoelen en het zorgen voor luchtverdediging. De oefeningen zijn vaak boven de Noordzee en het oefengebied de Vliehors op Vlieland. En ook regelmatig in het buitenland.

De beste F-16-vliegers van verschillende Europese landen krijgen op Vliegbasis Leeuwarden hun opleiding tot wapeninstructeur. In deze Fighter Weapons Instructor Training leren de vliegers alles over de systemen en wapens aan boord van een F-16. En over tactieken. Deze kennis geven ze weer door aan andere vliegers binnen hun eenheid.

Dit is een zeer unieke gelegenheid. Zorg dan ook dat u er snel bij bent aangezien het aantal plaatsen beperkt is

 

CCC 4 - zondag 08 oktober 2017

VD Gugten

Johan van der Gugten heeft meer dan 35 jaar ervaring met Porsche, waarvan bijna 25 jaar als zelfstandig specialist. Het goed opgeleide en gemotiveerde personeel heeft al net zoveel passie voor Porsche. Zij klaren elke Porsche klus met liefde en beschikken daarvoor over de allerbeste middelen, zoals een zeer uitgebreid ingerichte werkplaats met de allernieuwste testapparatuur.
 
Naast het prachtige bedrijf dat Johan heeft opgebouwd is hij ook officieel partner en dealer van RUF en Cargraphic. Johan bood tijdens een van onze bezoeken dan ook spontaan aan een een kijkje in de keuken van zijn bedrijf te geven waar alles in het teken staat van automotive en in het bijzonder Porsche.
Natuurlijk staat er voor iedereen koffie klaar aan de Botter 11 te Bodegraven en zal Johan zorgen voor een uiterst gastvrije ontvangst.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
We zullen vanuit een startlocatie centraal in het Groene Hart een mooie route uitzetten die u in een klein uur doet eindigen in Bodegraven. Daar wordt u ontvangen met koffie en wat lekkers om de honger te stillen.
Daarna volgt een rondleiding en zal Johan uitgebreid stilstaan bij de diverse projecten waar aan gewerkt wordt. Uiteraard zal ook alle aandacht gegeven worden aan de specifieke Porsche producten van Cargraphics.

Meer Cars, Companies & Coffee evenementen vindt u via het menu bij '2016 tot heden' in Eerdere CCC's