vrijdag 08 juni 2018 - vrijdag 15 juni 2018

Over 17 bergpassen van Geneve naar Menton

Eén van de meest bijzondere routes door de Alpen is ongetwijfeld de Route des Grandes Alpes. Ooit aangelegd om de dorpjes in het ruige Alpenlandschap te ontsluiten maar inmiddels één van de meest fameuze routes door de Alpen.
Maar liefst 17 bergpassen, waaronder de hoogste verharde bergpas van Europa (Col de l'Iseran - 2770 m), maken deel uit van de officiële route. Er zijn een paar kleine variaties op de route mogelijk die twee andere bergpassen aan doen.
De Route des Grandes Alpes loopt van Thonon-les-Bains aan het meer van Geneve naar Menton aan de Middelandse Zee. Maar uiteraard maakt 911Events ook van de heen en terugreis een mooi programma zodat u 8 dagen kunt genieten van prachtige wegen, schitterende landschappen en culinaire verwennerij. We hebben een programma dat goed gevuld is gedurende deze 8 dagen waarbij ook zorg is gedragen dat het geen race tegen de klok hoeft te zijn. Wel dient te worden opgemerkt dat tijdens deze 8-daagse reis er veel kilometers worden afgelegd en iedere dag met een aantal uren rijden door schiterende omgevingen wordt ingevuld. In totaal zult u zo'n 4000 km afleggen tijdens deze reis.

U krijgt geen spijt

Wij nodigen u, uw partner en uw Porsche graag uit om deel te nemen aan de Route des Grandes Alpes. Tijdens deze dagen staan net als met de andere evenementen de gezelligheid, het rijden over prachtige wegen in onze geliefde auto en genieten van het leven voorop.
Een ervaring waar u geen spijt van zult krijgen en bij terugkomst heeft u het gevoel drie weken op vakantie te zijn geweest.