Voor de 911Kurvenroute worden meerdere routes uitgezet. Iedere dag van dit evenement zal een route zijn uitgezet met effectief zo'n 4 à 5 uur stuurplezier.
Natuurlijk betekent het vele kleinere wegen door de natuur en dorpjes waarbij u optimaal kunt genieten van de rijeigenschappen van uw Porsche. En het zou de 911Kurvenroute niet heten als we niet de mooiste wegen op locatie hebben uitgezocht om heerlijk te kunnen sturen.

De route kan via meerdere notatie methoden worden uitgezet (bolletje-pijltje, aanwijzingen etc) waarbij de methode zo wordt gekozen dat zowel de bestuurder als navigator optimaal kunnen genieten van de omgeving. Een beetje puzzelen is leuk maar het is zonde voor de navigator als daarmee het hele landschap zonder zijn kennisneming aan hem of haar voorbij trekt. Voor iedere 911Kurvenroute zal een nieuwe locatie en routes worden uitgezet waardoor dit evenement iedere keer weer nieuwe verrassingen voor de deelnemers op zal leveren.

Net als andere tourritten van Stichting 911Events is ook deze rit geen rally of race en dus kan iedereen op zijn gemak de rit volbrengen en natuurlijk zorgt Stichting 911Events tijdens deze dagen voor de catering op hoog niveau zodat ook de inwendige mens niets te kort komt. Voorwaarde is een uitdagende combinatie van ritten met alle aandacht voor gezelligheid en de sociale aspecten. De 911Kurvenroute zal over meerdere dagen gespreid worden waarbij natuurlijk de aandacht voor de overnachtingslocaties niet zal onderdoen. Sommige onderdelen van het programma kunnen facultatief zijn waardoor u alle gelegenheid krijgt om de omgeving te verkennen en de route te rijden. Er is geen tijdselement gekoppeld aan de rit zolang u maar op tijd binnen bent op de ingeplande locaties.

Kortom aan aantal dagen in een prachtige omgeving genieten van de natuur en het ware karakter van uw Porsche mogen ervaren.