Overzicht

Nadat we de Kurvenroute 2020 door alle Covid-19 maatregelen hebben moeten cancelen is het in 2021 hoog tijd om deze prachtige meerdaagse rijervaring toch weer uit de kast te halen. Helaas zijn ook in dit jaar de gevolgen van Covid-19 nog overal merkbaar en gelden in diverse gebieden binnen Europa maatregelen of worden nieuwe maatregelen verwacht. U gaat met ons de uitdaging aan om in drie dagen alle provincies te bezoeken waarbij veel van bekende landmarks in de route zijn opgenomen.

We starten dit jaar dan ook bij onze trouwe partner Porsche Centrum Groningen in de ochtend met een luxe ontvangst. Vervolgens leidt de route u door een stuk Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel om daarna bij de eerste lunchlocatie terecht te komen voor een welverdiende lunch. In de middag rijdt u door Overijssel Gelderland in om via de Achterhoek in de bossen bij de Veluwe bij de eerste overnachtingslocatie te komen. Op het prachtige landgoed zult u in stijl ontvangen worden en 's avonds van een uitgebreid diner kunnen genieten.
De tweede dag gaat de route verder via Utrecht, en een stuk Noord-Brabant om in Zuid-Limburg bij de lunchlocatie even op adem te komen. 's Middags koerst u over prachtige slingerwegen door Noord-Brabant naar Zeeland. Daar zult u geheel in stijl aan de kust overnachten met uitzicht over de zee. Op de laatste dag gaat de route via Zuid-Holland naar Noord-Holland en over de afsluitdijk Friesland in waar u ter afsluiting op een late lunch zult worden getrakteerd.
In deze route zijn vele landmarks van Nederland opgenomen. Denk aan de Holterberg, Drielandenpunt, Weerribben, Kinderdijk en de Deltawerken. U zult stukjes van Nederland gaan ontdekken die u niet eerder heeft mogen aanschouwen en uzelf verbazen hoe prachtig Nederland is.

Voorop staat natuurlijk weer de gezelligheid en prachtige routes om te rijden.

Reisprogramma dag 1 (10 september 2021)

± 08.30 uur Ontvangst
Ochtendprogramma Tourrit door de noordelijke provincies Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel
Middaguur Geheel verzorgde lunch
Middagprogramma Tourrit door Utrecht en Gelderland
± 18.00 uur Inchecken bij de eerste locatie op de Veluwe
± 20.00 uur Uitgebreid diner

Reisprogramma dag 2 (11 september 2021)

± 08.30 uur Ontbijt
Ochtendprogramma Tourrit door Utrecht, Noord-Brabant en Zuid-Limburg
Middaguur Geheel verzorgde lunch
Middagprogramma Tourrit door Noord-Brabant en Zeeland
± 18.00 uur Inchecken bij de tweede locatie aan de Zeeuwse kust
± 20.00 uur Uitgebreid diner

Reisprogramma dag 3 (12 september 2021)

± 08.30 uur Ontbijt
Ochtendprogramma Tourrit door Zuid-Holland en Noord-Holland
Middaguur Koffiestop met snacks
Middagprogramma Tourrit door Noord-Holland en Friesland
Afsluiting Uitgebreide lunch op een prachtige locatie in Friesland