Sinds 2009 is Formido nauw betrokken bij de evenementen van 911Events. Formido kennen we allemaal van de bouwmarkten waar u hoogstwaarschijnlijk wel eens een bezoek aan heeft gebracht. Maar wist u dat Formido bijzonder betrokken is bij de Nederlandse autosport?
Vanuit die passie voor de autosport zijn we ook in contact gekomen met Formido en is in de loop van de jaren een bijzonder goede band opgebouwd.

De samenwerking met Formido is gestart vanuit de Porsche Elfstedentocht waar Formido een belangrijke bijdrage aan heeft geleverd in de afgelopen jaren.
Een absolute prachtig resultaat werd in 2015 tijdens de Porsche Elfstedentocht neergezet. Het decor werd gevormd door Formido Stiens waar midden in de vestiging een fotoshoot van alle 150 deelnemers plaats vond.
Via een compleet ingerichte pitsstraat, inclusief raceauto's, kwamen de deelnemers de Formido Bouwmarkt Stiens binnen gereden. Tussen de schappen door ging het naar het midden van de bouwmarkt waar fotograaf Serge Duursma klaar stond om samen met 4 Formido Grid Girls een prachtige foto van elke deelenemer te maken.
Een unieke operatie waar met veel plezier door alle partijen en deelnemers op terug gekeken wordt.

Bovenstaande geeft maar aan hoe samen met goede enthousiaste partners een evenement tot een succes kan worden gemaakt. Wij zijn dan ook bijzonder blij met de samenwerking die in de afgelopen jaren ontstaan is en hopen nog vele jaren gezamelijk mooie evenementen voor Porsche rijdend Nederland te kunnen organiseren.

 

Meer informatie over Formido Bouwmarkten