Nog geen datum bekend

Popup tour met een heuse picknick

In 2020 is het idee ontstaan om een zeer laagdrempelig "pop-up" evenement te ontwikkelen. Mede gedreven door maatregelen rondom Covid-19 zoals "social distance" en beperkt aantal bezoekers in binnenruimtes onstond het idee om dan iets geheel in de buitenlucht te organiseren.

Bij deze Porsche Picknick draait alles om de buitenlucht, u gaat ook daadwerkelijk picknicken. Reden ook dat de datum van dit evenement pas kort voor de werkelijke datum bekend zal worden gemaakt, we zijn immers afhankelijk van het weer.
U wordt op de startlocatie hartelijk ontvangen en krijgt daar het picknick pakket mee samen met het routeboek. Vervolgens gaat u een prachtig stuk rijden om ongeveer twee uur later op de picknick locatie aan te komen. Dat kan overal in de natuur zijn, maar wij garanderen u een prachtige locatie. Daar kunt u gezamenlijk of met andere deelnemers van een heerlijke picknick genieten. Wanneer u vindt dat het tijd is stapt u weer in de auto om het middag deel van de route te gaan rijden.

Ontspanning en gezelligheid

Voorwaarde bij al onze evenementen is een zeer toegankelijke atmosfeer met alle aandacht voor gezelligheid en de sociale aspecten.
Dit "pop-up" evenement draait puur om gezelligheid en de datum wordt gepuliceerd zodra duidelijk is dat de weersomstandigheden het toelaten. Redelijk ad-hoc maar dat schept eigenlijk altijd direct een goede sfeer. En omdat dit evenement alleen op zonnige dagen kan plaatsvinden zal iedereen in een opperbeste stemming zijn.

Deze rit is toegankelijk voor iedereen die met een Porsche aan de startstreep verschijnt. Of het nu een splinternieuwe 911 betreft of een klassieke 356, iedereen is welkom. Belangrijk is dat u een leuke ontspannen uitje heeft waarbij behalve de voorliefde voor het merk Porsche de gezelligheid voor op staat.

Houd de website en nieuwsbrief dan ook in de gaten om dit niet te missen. Het aantal plaatsen zal beperkt zijn.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door Porsche Centrum Groningen en Stichting 911Events