Er zal voor de Krokusrit een prachtige route worden uitgezet waarbij de pracht van de ontluikende natuur maximaal tot zijn recht zal komen.
Dat betekent vele kleinere wegen door de natuur en dorpjes waarbij u tevens optimaal kunt genieten van de rijeigenschappen van uw Porsche.

Net als andere tourritten van Stichting 911Events is ook deze rit geen rally of race en dus kan iedereen op zijn gemak de rit volbrengen
Om ook de bijrijder bezig te houden kan in de rit een leuke opdracht verwerkt zitten. Deze opdracht is geen verplicht te volbrengen taak en ook zonder het maken van de opdracht kan route volbracht worden. Maar het kan voor een leuke afwisseling en veel plezier zorgen. Natuurlijk worden de hongerige magen niet vergeten. Onderweg zal een tussenstop met lunch worden ingepland en op de eindlocatie staat traditiegetrouw een buffet klaar met bijbehorende lekkernijen.

De route zal worden gereden volgens een routebeschrijving met het bolletje-pijltje systeem inclusief geschreven aanwijzingen waarbij er rekening is gehouden dat ook de ongeoefende navigator deze route zonder problemen zal kunnen rijden. Niets is vervelender dan meerdere malen verkeerd rijden en we zien alle deelnemers ook graag weer met een grote glimlach op het gezicht weer bij de finish terug.

Jaarlijks wordt een nieuwe route worden uitgezet waardoor de Krokusrit ieder jaar weer nieuwe verrassingen voor de deelnemers op zal leveren. De lengte van de route zal tussen de 150 en 200 km bedragen en wordt door de organisatie zo uitgezet dat er acceptabele rijtijden gemaakt kunnen worden waarbij u zich geen moment zult vervelen.
Kortom een prachtige start van het nieuwe seizoen.

 

Adres

Op dit moment is er nog geen nieuwe Krokusrit geplanned.

Houd deze pagina in de gaten voor de eerst volgende Krokusrit.