Er zal voor de Krokusrit een prachtige route worden uitgezet waarbij de pracht van de ontluikende natuur maximaal tot zijn recht zal komen.
Dat betekent vele kleinere wegen door de natuur en dorpjes waarbij u tevens optimaal kunt genieten van de rijeigenschappen van uw Porsche.

Net als andere tourritten van Stichting 911Events is ook deze rit geen rally of race en dus kan iedereen op zijn gemak de rit volbrengen
Natuurlijk worden de hongerige magen niet vergeten. Onderweg zal een tussenstop met lunch worden ingepland en op de eindlocatie staat traditiegetrouw een buffet klaar met bijbehorende lekkernijen.

De route zal worden gereden volgens een routebeschrijving met het bolletje-pijltje systeem inclusief geschreven aanwijzingen waarbij er rekening is gehouden dat ook de ongeoefende navigator deze route zonder problemen zal kunnen rijden. Niets is vervelender dan meerdere malen verkeerd rijden en we zien alle deelnemers ook graag weer met een grote glimlach op het gezicht weer bij de finish terug.

De Krokusrit is een endurance rit die u door meerdere provincies leidt en een volle dag in beslag zal nemen. De lengte van de route zal tussen de 400 en 450 km bedragen en wordt door de organisatie zo uitgezet dat er acceptabele rijtijden gemaakt kunnen worden waarbij u zich geen moment zult vervelen.
Kortom een prachtige start van het nieuwe seizoen.

 

Adres

Op dit moment is er nog geen nieuwe Krokusrit geplanned.

Houd deze pagina in de gaten voor de eerst volgende Krokusrit.