Nog geen datum bekend

Het jaar beginnen met een goede basis

De winter is voor veel Porsche liefhebbers afzien. De trouwe vierwieler staat in de garage te wachten op beter tijden, net als zijn baasje overigens Tijd om het jaar goed te beginnen met twee prachtige dagen sturen over fantastische wegen in een verrassende omgeving. We nemen u mee op een tweedaagse trip die u een goede basis geven voor de rest van het jaar.

Na in 2012 te zijn begonnen met het starten van het jaar met de Porsche Krokusrit werd de roep vanuit de 'die-hard' deelnemers steeds groter om een weekend op pad te gaan zodat ook andere gebieden kunnen worden aangedaan in plaats van de noordelijke drie provincies.
Al in 2020 wordt samen met Porsche een concept ontwikkeld om twee dagen op stap te gaan. De Porsche Foundation Tour is een tweedaagse belevenis waar gezelligheid voorop staat en waarbij u optimaal kunt genieten van de Porsche en de ontluikende natuur die de lente biedt.

Deze rit is toegankelijk voor iedereen die met een Porsche aan de startstreep verschijnt. Of het nu een splinternieuwe 911 betreft of een klassieke 356, iedereen is welkom. Belangrijk is dat u een leuke ontspannen uitje heeft waarbij behalve de voorliefde voor het merk Porsche de gezelligheid voor op staat.

Ontspanning en gezelligheid

Voorwaarde bij al onze evenementen is een zeer toegankelijke atmosfeer met alle aandacht voor gezelligheid en de sociale aspecten.
Daarnaast dient dit weekend een ontspannen karakter te hebben waarbij u als deelnemer optimaal kunt genieten van Porsche en omgeving. In de lengte van de routes is hier dan ook rekening mee gehouden. De Porsche Foundation Tour zal uit vier routes bestaan die over prachtige secundaire wegen worden gereden.

Na de ontvangst zal iedereen de route uitgereikt krijgen en op pad worden gestuurd. De lunch, diner en overnachting op een prachtige locatie zijn uiteraard inbegrepen en maken een essentieel onderdeel uit van de ervaring die u gaat beleven.
U krijgt alle gelegenheid om de omgeving te verkennen en de routes te rijden. Er is geen tijdselement gekoppeld aan de routes zolang u maar op tijd binnen bent voor de lunch en diner.

Kortom een prachtig initiatief om de Porsche jaar weer mee te beginnen.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door Porsche Centrum Groningen en Stichting 911Events